Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ, КРЭВЕТАК І ПЕРАПЁЛЧЫНЫХ ЯЙКАЎ

    -пячонка трэскі (ва ўласным соку) – 185 г

    -крэветкі (сырыя) – 250 г

    -віно белае - 150 мл

    -лаўровы ліст - па густу

    -часнык - 1 зубчык

    -яйка перапёлчыны - 12 шт.

    -салата (сумесь) - 150-200 г

    -зеляніна - па густу

    -цытрына (цэдра) - 1 шт.

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -алей вінаградных костачак - 1 ст.л.

     

    У рондалі змяшаць ваду з віном у суадносінах 1:1,

    дадаць лаўровы ліст, соль, перац і часнык.

    Давесці да кіпення, дадаць крэветкі і варыць 1-2 хвіліны.

    Зліўшы ваду, крэветкі астудзіць і пачысціць.

    Адварыць перапёлчыны яйкі на працягу 3 хвілін.

    Астудзіўшы, ачысціць і разрэзаць на палоўкі.

    Салатнае лісце парваць на кавалкі.

    Дробна пасекчы зеляніну.

    З цытрыны дробнай таркай зняць цэдру.

    Пячонку трэскі, зліўшы вадкасць, расцерці відэльцам.

    Выкласці на талерку лісце салаты,

    пасыпаць зелянінай і цэдрай цытрыны.

    На лісце пакласці пячонку трэскі, крэветкі і перапёлчыны яйкі.

    Змяшаць алей вінаградных костачак з соллю і перцам.

    Паліць запраўкай салату з пячонкі трэскі,

    крэветак і перапёлчыных яйкаў і падаць страву да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (14.01.2015)
    Праглядаў: 276 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar