Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ (МІНТАЯ) З ЯЙКАМІ

    -пячонка трэскі кансерваваная - 250 г (1 слоік)

    -яйка курынае - 5 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 100 г (1 шт.)

    - цыбуля зялёная - 50 г

    -соль (пры неабходнасці) - 1-2 дробкі

     

    Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць.

    Пры жаданні можна апарыць нарэзаную цыбулю кіпенем –

    густ цыбулі стане мякчэй.

    Зялёную цыбулю дробна нарэзаць.

    Можна частку цыбулі пакінуць ненарэзанай - для ўпрыгожвання.

    Ці ж адкласці для гэтага частку нарэзанай зялёнай цыбулі.

    Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Бялкі нацерці на дробнай тарцы ці дробна нарэзаць.

    Адкласці 1-2 ст. лыжкі здробненых бялкоў для ўпрыгожвання салаты.

    Пячонку расцерці відэльцам.

    Каб салата была далікатней,

    можна пячонку працерці праз сіта ці здрабніць блендэрам.

    Жаўткі расцерці, расцерці з цыбуляй

    і дадаць масла з кансерваў (2-3 ст. лыжкі).

    Бялкі змяшаць з пячонкай. А затым з прыгатаванай сумессю.

    Калі неабходна, можна дадаткова пасаліць.

    Упрыгожыць салату з пячонкі трэскі кавалачкамі яйка,

    стрэлкамі зялёнай цыбулі (ці нарэзанай зялёнай цыбуляй).

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.01.2015)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar