Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ ПЛАСТАВАЯ

    -пячонка трэскі - 1 слоік

    -морква - 2 шт.

    -бульба - 2 шт.

    -яйкі - 3 шт.

    -цвёрды сыр - 50 г

    -салёныя агуркі- 3 шт.

    -зялёная цыбуля - 1/2 пучка

    -маянэз - па густу

    -соль па – па густу

     

    Моркву і бульбу адварыць. Яйкі таксама сварыць.

    Пячонку трэскі дастаць са слоіка,

    папрамакаць сурвэткай лішняе масла і расцерці пячонку відэльцам.

    Яйкі ачысціць і адлучыць жаўток ад бялку.

    Асобна бялок нацерці на буйнай тарцы,

    у іншую ёмістасць жаўток нацерці на дробнай тарцы.

    Салёныя агуркі ачысціць ад лупіны і нацерці на буйнай тарцы,

    прыбраць лішні сок. Моркву і бульбу ачысціць.

    Моркву нацерці на дробную тарку, бульбу нацерці на буйную тарку.

    Сыр нацерці на дробную тарку, зялёную цыбулю нарэзаць.

    Выкладваць салату пластамі.

    Першы пласт - нацёртая бульба, затым пячонка трэскі, трохі паперчыць.

    Зверху зялёная цыбуля і трохі маянэза.

    Па-над маянэзам выкладваем цёрты агурок.

    Зверху агурка бялок, затым морква, зверху сыр, затым маянэз.

    Зверху маянэза жаўток.

    Упрыгожыць маслінай і зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.01.2015)
    Праглядаў: 316 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar