Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ З АГУРКОМ

    -пячонка трэскі - 1 слоік

    -агурок свежы, сярэдні - 1 шт.

    -сыр чэддэр - 100-150 г

    -ядры фундука, молатыя - 2-3 ст. лыжкі

     

    Пячонку трэскі (без вадкасці) расцерці відэльцам.

    Агурок вымыць, ачысціць і вельмі дробна пасекчы.

    Сыр нацерці на дробнай ці сярэдняй тарцы.

    Усе інгрэдыенты злучыць, дадаць арэхі,

    заправіць вадкасцю ад пячонкі і акуратна перамяшаць.

    Гэтак жа можна прыгатаваць салату з кансерваванага ласося.

    Пры жаданні можна заправіць маянэзам.

    У гэтым выпадку вадкасць з кансерваў выкарыстоўваць не трэба.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.01.2015)
    Праглядаў: 323 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar