-пячонка трэскі - 1 слоік
-агурок свежы, сярэдні - 1 шт.
-сыр чэддэр - 100-150 г
-ядры фундука, молатыя - 2-3 ст. лыжкі
Пячонку трэскі (без вадкасці) расцерці відэльцам.
Агурок вымыць, ачысціць і вельмі дробна пасекчы.
Сыр нацерці на дробнай ці сярэдняй тарцы.
Усе інгрэдыенты злучыць, дадаць арэхі,
заправіць вадкасцю ад пячонкі і акуратна перамяшаць.
Гэтак жа можна прыгатаваць салату з кансерваванага ласося.
Пры жаданні можна заправіць маянэзам.
У гэтым выпадку вадкасць з кансерваў выкарыстоўваць не трэба.
|