Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ З ГРЭНКАМІ

    -пячонка трэскі кансерваваная - 1 слоік

    -яйка курынае - 2 штукі

    -кукуруза кансерваваная - 170 г

    -маянэз - 2 сталовыя лыжкі

    -хлеб белы - 4 кавалка

     

    1. Белы хлеб (скарынкі зняць) нарэзаць кубікамі 1х1 см,

    калі ён вельмі свежы, то абсушыць без масла ў патэльні

    ці духоўцы 5 хвілін, затым злёгку абсмажыць на сметанкавым масле

    ці алеі ці ў іх сумесі.

    2. Спачатку падрыхтаваць масла: разагрэць патэльню,

    потым кінуць туды падсушаныя грэнкі і адразу ўвесь час мяшаць іх,

    каб масла не патрапіла на адзін бок,

    каб грэнкі былі раўнамерна румяныя.

    3. З пячонкі трэскі зліць алей, расцерці відэльцам,

    дадаць здробненыя яйкі, кукурузу і маянэз.

    4. Ўсё размяшаць, выкласці на салатнае лісце (можна без іх).

    5. Толькі перад самым ужываннем пакласці зверху грэнкі

    (можна абкласці імі ўсю паверхню салаты, а можна россыпам,

    тады астатнія грэнкі пакласці ў вазачку, для ахвотнікаў дадаць іх),

    упрыгожыць зелянінай кропу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.01.2015)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar