-1 слоік пячонкі трэскі
-2 плаўленых сырка
-3 яйкі
-1-2 бульбіны
-1 морква
-1 буйнае зялёнае яблыка
-1 пучок зялёнай цыбулі
-50 г грэцкіх арэхаў
-маянэз
Бульбу нацерці на тарцы і выкласці першым пластом:
Добра прамазаць маянэзам:
Наступным пластом выкласці размятую пячонку трэскі:
Зялёную цыбулю дробна нарэзаць:
Зверху нацерці яйкі:
Паліць маянэзам:
Нацерці яблыка. Вышмараваць маянэзам:
Нацерці вараную моркву. Прамазаць маянэзам:
Нацерці падмарожаныя сыркі:
Багата паліць маянэзам. Пасыпаць здробненымі грэцкімі арэхамі:
Перад падачай астудзіць:
|