- пячонка трэскі кансерваваная - 1 слоік
-яйка - 1 шт.
-перац салодкі - 1 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1 галоўка
-цукар - 1 г. лыжка
-воцат 3% - 1 ст. лыжка
-маянэз - 70 г
1. Рэпчатую цыбулю ачысціце, нарэжце кольцамі,
пасыпце цукрам, паліце воцатам і пакіньце на 30 хвілін.
2. Пячонку трэскі выкладзіце на талерку
і разамніце з дапамогай відэльца да аднастайнай кансістэнцыі.
3. У салодкага перцу выдаліце насенне і здрабніце яго.
4. Яйка сварыце ўкрутую, астудзіце, ачысціце і нарэжце яго кубікамі.
5. Выкладзіце падрыхтаваныя інгрэдыенты ў салатнік
і паліце маянэзам.
|