Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ З ЯЙКАМ

    - пячонка трэскі кансерваваная - 1 слоік

    -яйка - 1 шт.

    -перац салодкі - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 галоўка

    -цукар - 1 г. лыжка

    -воцат 3% - 1 ст. лыжка

    -маянэз - 70 г

     

    1. Рэпчатую цыбулю ачысціце, нарэжце кольцамі,

    пасыпце цукрам, паліце воцатам і пакіньце на 30 хвілін.

    2. Пячонку трэскі выкладзіце на талерку

    і разамніце з дапамогай відэльца да аднастайнай кансістэнцыі.

    3. У салодкага перцу выдаліце насенне і здрабніце яго.

    4. Яйка сварыце ўкрутую, астудзіце, ачысціце і нарэжце яго кубікамі.

    5. Выкладзіце падрыхтаваныя інгрэдыенты ў салатнік

    і паліце маянэзам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (11.01.2015)
    Праглядаў: 347 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar