Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ З МАРЫНАВАНАЙ ГАРОДНІНАЙ

    -пячонка трэскі кансерваваная - 1 слоік

    -цыбуля - 3 шт.

    -перац марынаваны - 200 г

    -яйкі - 1 шт.

    -маянэз - 0.66 шклянкі

    -воцат - 0.33 ст. лыжкі

    -цукар - па густу

    -лісце салаты - па густу

     

    Нашаткаваць рэпчатую цыбулю, пакласці ў эмаляваны посуд,

    заліць разведзеным кіпячонай вадой воцатам,

    запраўленым па густу цукрам.

    Марынаваны чырвоны перац нарэзаць саломкай, трасковую пячонку -

    лустачкамі, змяшаць з адлучанай ад марынаднага залівання цыбуляй.

    Заправіць сумесь маянэзам, упрыгожыць лісцем зялёнай салаты,

    лустачкамі пячонкі, палоскамі перцу і кружочкамі варанага яйка.

    Замест свежай цыбулі зручней скарыстацца кансервамі

    "Цыбуля марынаваная".

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (10.01.2015)
    Праглядаў: 263 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar