-пячонка трэскі кансерваваная - 1 слоік
-цыбуля - 3 шт.
-перац марынаваны - 200 г
-яйкі - 1 шт.
-маянэз - 0.66 шклянкі
-воцат - 0.33 ст. лыжкі
-цукар - па густу
-лісце салаты - па густу
Нашаткаваць рэпчатую цыбулю, пакласці ў эмаляваны посуд,
заліць разведзеным кіпячонай вадой воцатам,
запраўленым па густу цукрам.
Марынаваны чырвоны перац нарэзаць саломкай, трасковую пячонку -
лустачкамі, змяшаць з адлучанай ад марынаднага залівання цыбуляй.
Заправіць сумесь маянэзам, упрыгожыць лісцем зялёнай салаты,
лустачкамі пячонкі, палоскамі перцу і кружочкамі варанага яйка.
Замест свежай цыбулі зручней скарыстацца кансервамі
"Цыбуля марынаваная".
|