Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ З ПАМІДОРАМІ І ЗЯЛЁНАЙ САЛАТАЙ

    -салата айсберг – 400 г

    - пячонка трэскі – 200 г

    -памідоры чэры – 100 г

    -яйка - 6 шт.

    - цыбуля (чырвоная) - 1 шт.

     

    Яйкі адварыць ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе

    і, ачысціўшы, парэзаць на палоўкі.

    Салату парваць на буйныя кавалкі.

    Пячонку трэскі папрамакаць ад лішняга масла і расцерці відэльцам.

    Памідоры чэры гэтак жа разрэзаць на палоўкі.

    Цыбулю, ачысціўшы, нарэзаць кольцамі.

    Салатнае лісце выкласці ў глыбокую талерку,

    заправіць маслам ад пячонкі трэскі, пасаліць і перамяшаць.

    Зверху раскласці пячонку трэскі, палоўкі яйкаў і памідораў чэры.

    Падаваць гатовую салату, упрыгожыўшы кольцамі чырвонай цыбулі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (14.01.2015)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar