-салата айсберг – 400 г
- пячонка трэскі – 200 г
-памідоры чэры – 100 г
-яйка - 6 шт.
- цыбуля (чырвоная) - 1 шт.
Яйкі адварыць ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе
і, ачысціўшы, парэзаць на палоўкі.
Салату парваць на буйныя кавалкі.
Пячонку трэскі папрамакаць ад лішняга масла і расцерці відэльцам.
Памідоры чэры гэтак жа разрэзаць на палоўкі.
Цыбулю, ачысціўшы, нарэзаць кольцамі.
Салатнае лісце выкласці ў глыбокую талерку,
заправіць маслам ад пячонкі трэскі, пасаліць і перамяшаць.
Зверху раскласці пячонку трэскі, палоўкі яйкаў і памідораў чэры.
Падаваць гатовую салату, упрыгожыўшы кольцамі чырвонай цыбулі.
|