Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ З ВЯЛЕНЫМІ ПАМІДОРАМІ І ПАРМЕЗАНАМ

    - пячонка трэскі – 200 г

    -салата (сумесь лісцяў) – 40 г

    -таматы (вяленыя) – 20 г

    -яйка перапёлчыны - 8-10 шт.

    -пармезан – 10 г

    -цыбуля зялёная - 1-2 шт.

    -пятрушка - 2-3 галінкі

    -соль марская – 2 г

    -перац чорны (молаты) – 1 г

    -воцат белы бальзамічны ці цытрынавы сок - 1 г.л.

    -соус соевы - 1 г.л.

     

    Перапёлчыны яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць

    і, пачысціўшы, парэзаць на палоўкі.

    Лісце салаты парваць на кавалкі.

    Зялёную цыбулю парэзаць кольцамі.

    Зеляніну пятрушкі дробна нарэзаць.

    Пячонку выняць з масла

    і нарэзаць на кавалачкі разам з вяленымі таматамі.

    Выкласці на дно салатніка салатнае лісце,

    затым - зялёную цыбулю і пятрушку.

    Далей выкласці пячонку трэскі, палоўкі яйкаў і вяленыя таматы.

    Прыгатаваць запраўку, змяшаўшы масла з-пад пячонкі

    з бальзамічным воцатам і соевым соусам.

    Пасаліўшы і паперчыўшы па густу, узбіць соус відэльцам.

    Заправіць зялёную салату з пячонкі трэскі

    з вяленымі памідорамі прыгатаваным соусам.

    Падаць салату да стала, пасыпаўшы цёртым пармезанам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.01.2015)
    Праглядаў: 319 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar