Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ПРАРОШЧАНЫХ БАБОЎ

    -бабы замарожаныя прарошчаныя - 600 г

    -соль - па густу

    -бекон - 100 г

    -тост счарсцвелы - 2 лусты

    -памідоры вялікія спелыя - 4 шт.

    -цыбуліны маленькія - 2 шт.

    -сыр эдам - 150 г

    -вяндліна вараная без тлушчу - 100 г

    -зеляніна пятрушкі - 0.5 пучка

    -соль - па густу

    -базілік, сухая зеляніна - 0.5 г. лыжкі

    Для соусу:

    -воцат - 3 ст. лыжкі

    -алей - 4 ст. лыжкі

     

    Неразмарожаныя бабы прыгатуйце па ўказаннях на пакаванні з даданнем солі.

    Затым бабы астудзіце і асцярожна выдаліце шаравата-зялёныя лускавінкі, пакінуўшы толькі светлыя ўнутраныя часткі.

    Бекон нарэжце маленькімі кубікамі і распусціце на павольным агні. Тым часам з хлеба зрэжце скарынкі і нарэжце маленькімі кубікамі.

    Скваркі шумоўкай выкладзіце з патэльні, абсмажце ў пакінутым тлушчы хлеб да залаціста-карычневага колеру.

    Тым часам памідоры абліце кіпенем, зніміце скурку, разрэжце на 4 часці, выражце пладаножкі, выдаліце насенне і мякаць нарэжце маленькімі кубікамі. Цыбуліны пачысціце і дробна пасечыце.

    Сыр і вяндліну нарэжце вельмі маленькімі кубікамі. Пятрушку спаласніце, страсіце ваду і лісце адлучыце ад сцеблаў. З воцату, алею, солі і базіліка вымешайце салатны соус.

    У рондалі разам з соусам перамяшайце бабы, памідоры, цыбулю, сыр, вяндліну і лісцікі пятрушкі.

    Абсмажанымі кубікамі тостаў разам са скваркамі зверху пасыпце салату. Перамяшайце толькі пасля падачы да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.09.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar