Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З РАДЫКК’Ё, ЭНДЫВІЯ І АРТЫШОКАЎ

    -цытрына - 1 штука

    -артышокі - 4 штукі

    -эндывій - 230 г

    -салата радык’ё - 340 г

    -алей аліўкавы - 5 ст. лыжак

    -соль буйная - 1,25 г. лыжкі

    -перац чорны молаты - ¼ г. лыжкі

    -воцат вінны белы - 3 ст. лыжкі

     

    1. У вялікую міску выцісніце сок паловы цытрыны і заліце вадой, цэдру пакладзіце туды ж.

    2. З аднаго артышока зрэжце ножку, затым верхнюю траціну. Затым выдаліце пластамі зялёнае лісце, каб засталося толькі жоўтае.

    3. Вострым нажом ізноў зрэжце ножку і гарбатнай лыжкай выдаліце варсістую ўнутраную частку. Натрыце вычышчаны артышок другой палоўкай цытрыны.

    Зрэжце пакінутыя кудзелістыя часткі з артышока і зноў натрыце цытрынай. Пакладзіце ў прыгатаваную цытрынавую ваду і паўтарыце тое ж самае з астатнімі артышокамі.

    4. Перад падачай, на тарцы, натрыце артышокі вельмі тонкімі лустачкамі. Вельмі хутка перакладзіце ў вялікую міску і перамяшайце з нарэзаным на невялікія кавалачкі эндывіем і радыкк’ё.

    Апырскайце аліўкавым алеем і зноў перамяшайце. Пасыпце соллю і перцам і апырскайце воцатам.

    Перамяшайце і падавайце. Інгрэдыенты для запраўкі можаце загадзя змяшаць разам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (04.09.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar