Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З РЫБНЫХ КАНСЕРВАЎ, ГАРОХУ І РЫСУ

    -рыбныя кансервы ў масле - 1 слоік.

    -гарох - 100 г.

    -рыс - 100 г.

    -яблыка (кіслае) - 1 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -соль- па густу

    -молаты перац - па густу.

     

    Падрыхтаваны гарох замачыць на некалькі гадзін у цёплай кіпячонай вадзе (можна на ноч).

    Сварыць з даданнем солі да мяккасці, не даючы разварыцца. Адцадзіць ваду і вытрымаць гарох нядоўга на агні, каб падсох.

    А ў вадкасці, пакінутай ад гароху, сварыць рыс да рассыпістасці. Цыбулю і вычышчанае ад скуркі яблыка нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Вынятую са слоіка рыбу здрабніць відэльцам. Гарох і рыс астудзіць, усе кампаненты змяшаць. Сумесь заправіць маслам з кансерваў, соллю і перцам.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar