-агуркі салёныя - 4 шт.
-яйкі адвараныя ўкрутую - 2 шт.
-цыбуля - 1 шт.
-яблыка - 1 шт.
-капуста белакачанная - 0.25 вілка
-часнык - 1-2 зубчыка
-маянэз - 0.5 слоікі
-гарчыца - 2 ст. лыжкі
-цыбуля зялёная нарэзаная - 1 ст. лыжка
-соль - па густу
-перац - па густу
Агуркі, цыбулю і яблыка нарэжце дробнымі кубікамі. Капусту нашаткуйце, пасыпце соллю і злёгку адцісніце.
Часнык прапусціце праз часныкадавілку, змяшайце з маянэзам, у які затым дадайце гарчыцу.
Усе кампаненты змяшайце, пасаліце, паперчыце і ўпрыгожце салату зялёнай цыбуляй.
|