Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З САЛЁНЫХ АГУРКОЎ З БУРАКОМ

    -300 г салёных агуркоў,

    -300 г бурака,

    -30 г хрэна,

    -50 г зялёнай ці рэпчатай цыбулі,

    -150 г кісляка ці кефіру,

    -1-2 ст. лыжкі цукру, -

    гарчыца,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

     

    Бурак і хрэн нацерці на буйнай тарцы, агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі. Усе прадукты перамяшаць, заправіць соусам з узбітага кісляку, у які дададзены цукар, соль, гарчыца і перац.

    Салату ўпрыгожыць дробна нарэзанай зялёнай цыбуляй ці кольцамі рэпчатай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.08.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar