Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З САЛЁНЫХ АГУРКОЎ З МІДЫЯМІ І ЦЫБУЛЯЙ

    -мідыі вараныя - 200 г

    -агуркі салёныя - 5-6 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 2-3 галоўкі

    -алей - 1 ст. лыжка

    -лаўровы ліст - па густу

    -цукар - па густу

    -перац молаты - па густу

    -перац гарошкам - па густу

    -соль - па густу

     

    Мідыі прыпусціць у посудзе з зачыненым вечкам у невялікай колькасці вады ці малака з даданнем рэпчатай цыбулі, духмянага перцу гарошкам і лаўровага ліста на працягу 15-20 хвілін.

    Астудзіць, нарэзаць. Агуркі вымыць, ачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі, рэпчатую цыбулю ачысціць, прамыць, дробна нарэзаць.

    Падрыхтаваную гародніну злучыць, заправіць алеем, соллю, цукрам, молатым перцам, дадаць мідыі і перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (29.08.2014)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar