-1/2 сярэдняга качана савойскай капусты,
-2 цыбуліны,
-1 зубчык часныку,
-2 кіслых яблыка,
-1 сталовая лыжка цёртага хрэна,
-1/2 шклянкі алею,
-соль па густу.
Капусту прамыйце, дробна нашаткуйце, ператрыце рукамі да вылучэння соку. Цыбулю дробна пасечыце.
Часнык прапусціце праз прэс. Яблыкі ачысціце ад скуркі, выражце асяродак і натрыце на буйнай тарцы.
Усё змяшайце ў адной місцы, дадайце хрэн, уліце алей і перамяшайце. На талерку выкладзіце лісце капусты, а на іх - салату.
Перад падачай на стол упрыгожце долькамі яблыкаў і зелянінай.
|