Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ТАПІНАМБУРА З ЗЯЛЁНАЙ ЦЫБУЛІ ПЯТРУШКАЙ І КРОПАМ

    -5-6 клубняў тапінамбура,

    -2 ст. лыжкі нарэзанай зялёнай цыбулі,

    -1 ст. лыжкі насечанай зеляніны пятрушкі,

    -1 ст. лыжкі насечанай зеляніны кропу,

    -1 ст. лыжка мукі,

    -1 ст. лыжка сметанкавага масла,

    -1 шклянка гародніннага адвара,

    -2-3 ст. лыжкі смятаны ці слівак,

    -рэзкія затаўкі па густу.

    Клубні тапінамбура старанна прамыць, нарэзаць тонкімі пласцінкамі,

    скласці ў салатніцу, абсыпаць нарэзанай зялёнай цыбуляй

    і насечанай зелянінай пятрушкі і кропу.

    Даць настаяцца пад вечкам. Тым часам сварыць соус бешамель.

    Для гэтага муку (лепш жытнюю) прагрэць са сметанкавым маслам,

    распушчаным на глыбокай патэльні.

    Затым паступова ўліць гароднінны булён са смятанай

    ці сліўкамі, бесперапынна памешваючы, каб не было камякоў.

    Соус праварыць яшчэ 1-2 хвілін, увесці ў яго рэзкай затаўкі па густу

    і зняць з агню. Атрыманым соусам заправіць салату.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.06.2015)
    Праглядаў: 284 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar