Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ТРУСКАЎКІ З ТВАРАГОМ

    -500 г буйнай спелай трускаўкі,

    -200 г тварагу,

    -1/2 шкл. слівак,

    -1 вялікі апельсін,

    -5 ст. лыжак малака,

    -4 ст. лыжкі гарэлкі,

    -3 ст. лыжкі цукру,

    -1 пакуначак ванільнага цукру.

     

    Трускаўку ачысціце ад пладаножак, добра вымыйце

    і адкіньце на друшляк, даўшы сцячы вадзе.

    Некалькі прыгожых ягад адкладзіце для ўпрыгожвання,

    а астатнія парэжце ўздоўж на 4 часці.

    Апельсін ачысціце ад лупіны і нарэжце тонкімі лустачкамі.

    Выцісніце з іх сок, зліце ў асобную міску.

    Трускаўку выкладзіце ў парцыённыя вазачкі.

    Сок апельсіна змяшайце з гарэлкай і дадайце цукар.

    Памешвайце датуль, пакуль цукар не растворыцца.

    Паліце гэтым сіропам трускаўку. Сліўкі з ваніллю ўзбіце ў пену.

    Тварог выкладзіце ў міску, разамніце відэльцам, дадайце малако

    і ўзбітыя сліўкі і ўсё старанна перамяшайце.

    Перад падачай на стол выкладзіце па 2-3 сталовыя лыжкі

    тварогавай сумесі ў кожную порцыю трускаўкі,

    упрыгожце цэлымі ягадамі і долькамі апельсіна.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (16.12.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar