Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ТУРЭЦКАГА ГАРОХУ І САЛЁНАЙ ТРЭСКІ

    -гарох нут (сухі) – 300 г

    -трэска салёная – 200 г

    -памідор - 2 шт.

    -яйка - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -алівы – 250 г

    -зеляніна - 1 пучок

    -алей аліўкавы - 2 ст.л.

    -воцат вінны - 1 г.л.

     

    Салёную трэску замачыць на 3 сутак, парэзаць на палоскі. Гарох, замочаны напярэдадні, адварыць у плыні 1, 5 гадзін (у хуткаварцы-30 хвілін), астудзіць, цыбулю парэзаць, спырскаць воцатам.

    Памідор парэзаць. Змяшаць ўсе інгрэдыенты, паліць салатнай запраўкай (алей, воцат, соль, цукар, перац), упрыгожыць алівамі, вараным яйкам, зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 251 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar