-гарох нут (сухі) – 300 г
-трэска салёная – 200 г
-памідор - 2 шт.
-яйка - 2 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-алівы – 250 г
-зеляніна - 1 пучок
-алей аліўкавы - 2 ст.л.
-воцат вінны - 1 г.л.
Салёную трэску замачыць на 3 сутак, парэзаць на палоскі. Гарох, замочаны напярэдадні, адварыць у плыні 1, 5 гадзін (у хуткаварцы-30 хвілін), астудзіць, цыбулю парэзаць, спырскаць воцатам.
Памідор парэзаць. Змяшаць ўсе інгрэдыенты, паліць салатнай запраўкай (алей, воцат, соль, цукар, перац), упрыгожыць алівамі, вараным яйкам, зелянінай.
|