Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ТУРЭЦКАГА ГАРОХУ З ЦЫТРЫНАЙ І ПЯТРУШКАЙ

    -турэцкі гарох нут (зліць і прамыць) – 800 г

    -цыбуля рэпчатая (нашаткаваная) - 1 шт.

    -пятрушка (нашаткаваная) - 4 ст.л.

    для запраўкі:

    -сок - 1/2 цытрыны

    -аліўкавы алей - 2 ст.л.

    -соль - па густу,

    -перац - па густу.

     

    Зрабіць запраўку. Пакласці цытрынавы сок і аліўкавы алей ў міску, ўзбіць венцам. Заправіць соллю і перцам.

    Перакласці нут у салатніцу, дадаць цыбулю і пятрушку, папырскаць запраўкай.

    Перамяшаць. Адставіць на 5 хвілін, каб цыбуля трохі замарынавалася ў запраўцы. Падаваць, упрыгожыўшы лісцікамі пятрушкі

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 280 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar