Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ТУРЭЦКІМ ГАРОХАМ ПА-ПРАВАНСКІ

    -турэцкі гарох нут (кансерваваны) - 800-1000 г

    -часнык (дробна нарэзаны) - 1 зубчык

    -размарын галінка (нашаткаваная) - 1 шт.

    -гарчыца - 1 г.л.

    -чырвоны вінны воцат - 2-3 ст.л.

    -аліўкавы алей - 4 ст.л.

    -памідоры - 2-3 шт.

    -агурок (нашаткаваны) - 1 шт.

    -пятрушка (нашаткаваная) - 1 пучок.

     

    Злучыць у рондалі гарох, часнык, размарын і трохі вады. Награваць некалькі хвілін, каб усё настаялася.

    Дадаць гарчыцу, воцат, аліўкавы алей, соль і перац па густу. Пакласці ў салатніцу памідоры, агуркі і дадаць гарох, пятрушку і перамяшаць.

    Падаваць салату цёплай ці пакаёвай тэмпературы. Яна становіцца яшчэ смачней, калі настаіцца паўгадзіны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar