-баклажаны (маленькія) - 2 шт.
-аліўкавы алей - 50 мл
-перац чылі (чырвоны сушоны) - 2 шт.
-кабачок (вялікі) - 1 шт.
-памідоры - 3 шт.
-часнык - 3 зубчыка
-белае віно - 100 мл
-пятрушка (свежая зеляніна) – 40 г.
Баклажаны парэзаць кубікамі і пасаліць. Кабачкі і памідоры таксама парэзаць кубікамі.
Патушыце баклажаны на працягу 1 хвіліны. Нагрэйце алей ў вялікім рондалі.
Дадайце перац чылі і кабачкі і тушыце пры высокай тэмпературы на працягу 3-4 хвілін.
Дадайце памідоры і часнык і рыхтуйце 30 секунд, ўліце віно і добра перамяшайце. Зніміце з агню.
Дадайце свежую зеляніну пятрушкі перад падачай.
На гарнір можна падаць чорныя масліны і змяшаную зялёную салату.
|