Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ЗАПЕЧАНЫХ БАКЛАЖАНАЎ З АРЭХАМІ

    -баклажаны - 1 кг

    -памідоры (без скуры і насення) - 6 шт.

    -аліўкавы алей - 60 мл

    -часнык (раздушаны) - 1 зубчык

    -цытрына (сок) - 2 ст.л.

    -арахіс (злёгку абсмажаны) – 55 г

    -сыр пармезан (цёрты) – 55 г.

     

    Прыгатаваць баклажаны на грылі (ці на барбек’ю), увесь час паварочваючы, каб мякаць прыгатавалася, але засталася досыць шчыльнай, каб разрэзаць на кавалачкі.

    Калі баклажаны астынуць, парэзаць кубікамі. Перакласці ў салатніцу і дадаць таматы.

    У гарлачы ці місцы змяшаць аліўкавы алей, часнык і цытрынавы сок. Заправіць і паліць соусам баклажаны.

    Пасыпаць зверху сыр і арэхі і падаваць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (24.09.2014)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar