-3 клубня земляной грушы (тапінамбура),
-1 лустачка чорнага хлеба,
-1 невялікая морква,
-некалькі галінак пятрушкі і кропу,
-2 ст. л. алею,
-1 ст. л. яблычнага (ці іншага натуральнага) воцату,
-1 г. л. гатовай гарчыцы,
-соль - па густу,
-перац - па густу.
Клубні тапінамбура пачысціць і парэзаць кубікамі
ці невялікімі лустачкамі, адразу перамяшаць з воцатам і гарчыцай.
З хлеба зрэзаць скарыначкі і парэзаць кубікамі,
моркву пацерці на буйнай тарцы
і абсмажыць у масле да залацістага колеру, астудзіць.
Змяшаць тапінамбур з морквай і хлебам, пасыпаць зелянінай.
|