Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З ЗЕМЛЯНОЙ ГРУШЫ З ЧОРНЫМ ХЛЕБАМ.

    -3 клубня земляной грушы (тапінамбура),

    -1 лустачка чорнага хлеба,

    -1 невялікая морква,

    -некалькі галінак пятрушкі і кропу,

    -2 ст. л. алею,

    -1 ст. л. яблычнага (ці іншага натуральнага) воцату,

    -1 г. л. гатовай гарчыцы,

    -соль - па густу,

    -перац - па густу.

    Клубні тапінамбура пачысціць і парэзаць кубікамі

    ці невялікімі лустачкамі, адразу перамяшаць з воцатам і гарчыцай.

    З хлеба зрэзаць скарыначкі і парэзаць кубікамі,

    моркву пацерці на буйнай тарцы

    і абсмажыць у масле да залацістага колеру, астудзіць.

    Змяшаць тапінамбур з морквай і хлебам, пасыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.06.2015)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar