Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА-ЗАКУСКА СА СВЕЖЫХ АГУРКОЎ

    -агурок - 5-7 шт.

    -радыска - 0.5 пучка

    -салата - 5-6 лістоў

    -базілік - 5-6 галінак

    -смятана - 1 ст. лыжка

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Агуркі вымыць халоднай вадой. Кожны агурок разрэзаць уздоўж на 4 часці. Радыску вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі. Зрабіць у кожнай чвэртачцы агурка па 4-5 надрэзаў.

    У атрыманыя прарэзы ўставіць кружкі радыскі, пасаліць і пасыпаць чорным молатым перцам. Лісце салаты і базілік вымыць.

    Лісце салаты выкласці на плоскую талерку і вышмараваць смятанай. Базілік дробна нарэзаць.

    На салату пакласці лустачкі агуркоў з радыскай, пасыпаць здробненым базілікам і падаць да стала.

    Свежыя агуркі і радыску варта рэзаць і саліць непасрэдна перад падачай да стала, інакш яны хутка звянуць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (30.08.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar