Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА ЗЯЛЁНАЯ

    -500 г зялёнай салаты,

    -3/4 шклянкі запраўкі салатнай,

    -соль - па густу,

    -кроп.

    Прамытае лісце ліставой ці качаннай салаты разрэзаць на 2 - 3 часці,

    пакласці ў салатніцу, заправіць салатнай запраўкай,

    акуратна перамяшаць і пасыпаць кропам.

    Акрамя кропу, салату можна пасыпаць дробна нарэзанымі,

    папярэдне нацёртымі часныком, скарыначкамі пшанічнага хлеба.

    Замест салатнай запраўкі салату можна заправіць смятанай

    ці кісляком, а зверху пакласці долькі вараных яйкаў і свежых агуркоў.

    Зялёную салату падаваць да смажаных мяса, птушкі, дзічыны і рыбы

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.06.2015)
    Праглядаў: 373 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar