-грыбы партабелло - 340 г
-алей аліўкавы - ½ шклянкі
-воцат вінны чырвоны - 3 сталовыя лыжкі
-гарчыца дыжонская - 1 гарбатная лыжка
-сумесь салатнага лісця - 10 шклянак
-сыр гауда вытрыманы - 1 шклянка
1. Разагрэйце духоўку да 220 градусаў.
2. Нарэжце грыбы і выкладзіце ў міску.
Дадайце 3 сталовыя лыжкі аліўкавага алею
і па 0,25 гарбатнай лыжкі солі і перцу.
Выкладзіце роўным пластом на бляху і пастаўце ў духоўку на 15 хвілін,
перавярнуўшы 1 раз, да мяккасці і румянага колеру. Астудзіце.
3. У вялікай місцы змяшайце воцат, гарчыцу, 0,25 гарбатнай лыжкі солі,
2 дробкі перцу і пакінутыя 5 сталовых лыжак аліўкавага алею.
Дадайце грыбы, зеляніну і нацёртую на тарцы гауду.
Усё акуратна перамяшайце і падавайце.
|