Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САВЕЦКАЯ НАВАГОДНЯЯ КЛАСІКА “АЛІЎЕ”

    -яйкі адвараныя - 2 шт.

    -бульба адвараная - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1/2 шт.

    -карнішоны - 5-6 шт.

    -агурок свежы - 2 шт.

    -мяса птушкі запечанае - 1 кубак (аб'ёмам 200 мл)

    -гарошак зялёны - 1 маленькі слоічак (100-130 г гарошку, 200 г у слоіку)

    -маянэз - 2-3 ст.л.

    -соль - па густу

     

    1. Замест адваранага мяса

    ці каўбасы я выкарыстоўваю мяса запечанай у духоўцы птушкі.

    Як правіла, курыцы ці індычкі.

    Запякаю яго не адмыслова, а выкарыстоўваю рэшткі

    пасля падрыхтоўкі цэлай тушкі.

    2. Цыбулю і марынаваныя агуркі я не рэжу кубікамі,

    а здрабняю ў блендэры.

    З аднаго боку яны ў салаце ёсць і надаюць яму той самы густ,

    а з другога - не трапляюцца буйнымі кавалкамі, змяняючы яго сваёй

    салёнасцю, вастрынёй ці рэзкасцю.

    3. У салату Аліўе кладу свежыя агуркі.

    Яны як раз выконваюць функцыю хрумсткіх кубікаў

    і надаюць страве свежасць і сакавітасць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (27.12.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar