-0,5 качана пекінскай капусты;
-1 свежы агурок;
-2 яйкі;
-соль - па густу;
-маянэз - па густу;
-1 вараны жаўток для ўпрыгожвання
Яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць, ачысціць, затым дробна нарэзаць. Пекінскую капусту вымыць, абсушыць і разабраць на лісце. Агурок вымыць, затым дробна нарэзаць. Некалькі цэлага лісця пекінскай капусты выкласці на дно салатніцы. Астатняе лісце дробна нарэзаць, трохі пасаліць і падушыць рукамі. Яйкі, агурок, нарэзанае лісце капусты злучыць, пасаліць, дадаць маянэз і перамяшаць. Выкласці ў салатнік на лісце капусты. Зверху пасыпаць цёртым жаўтком.
|