Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ВІТАМІНАВАЯ САЛАТА З КАЛЬРАБІ

    -1 кальрабі;

    -2 зялёных яблыка;

    -1 свежы агурок;

    -1 морква;

    -1 зялёная рэдзька;

    -2 чырвоных балгарскіх перцы;

    -зеляніна пятрушкі і кропу;

    -2 ст. л. гатовага хрэна;

    -соль.

    Для запраўкі:

    -50 мл алею;

    -1 ст. л. віннага воцату ці 200 мл смятаны.

     

    Усю гародніну добра памыць, абсушыць. Моркву, кальрабі і рэдзьку ачысціць. У перцаў выдаліць насенне, адзін перац нарэзаць кольцамі для ўпрыгожвання, другі дробна нарэзаць. Кальрабі і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Зялёную рэдзьку і моркву нашаткаваць тонкай саломкай. Свежы агурок нарэзаць тонкімі брусочкамі. Зеляніну пятрушкі і кропу памыць, абсушыць. Пакінуць трохі для ўпрыгожвання, астатнюю дробна пасекчы. Усю нарэзаную гародніну злучыць у глыбокай місцы, дадаць сечаную зеляніну, сталовы хрэн, пасаліць, заправіць па густу сумессю алею і віннага воцату ці смятанай, акуратна перамяшаць. Выкласці горкай у салатнік, упрыгожыць кольцамі перцу, галінкамі зеляніны, у цэнтры салаты зрабіць кветку з кольцаў перцу і смятаны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar