Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ВІТАМІНАВАЯ САЛАТА З КЕФІРАМ

    -салата эскарыёль - 1 пучок;

    -морква маладая - 6 шт.;

    -маладыя рэпкі - 6 шт.;

    -радыска - 1 пучок;

    -цыбуля-рэзанец - паўпучка;

    -белы вінны воцат - 2 ст. л.;

    -кефір – 200 г;

    -соль,

    -перац - па густу

    Рэпу нацерці на тарцы, моркву нарэзаць тонкімі стужачкамі.

    Парваць лісце салаты. Радыску нарэзаць кружочкамі.

    Выкласці гародніну і салату ў вялікую салатніцу.

    Змяшаць кефір, воцат, дробна парэзаную цыбулю і заправы.

    Паліць соусам салату. Падаць неадкладна.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.06.2015)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar