Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ЖОЎТА-ЗЯЛЁНАЯ САЛАТА

    -300 г свежых, агуркоў,

    -1 слоічак кансерваванай кукурузы,

    -1 слоічак кансерваванага зялёнага гарошку,

    -4 яйкі,

    -1 цытрына,

    - 2 ст. л. маянэза,

    -цукар,

    -пятрушка,

    -соль.

     

    Яйкі сварыць укрутую, асобна здрабніць жаўткі і дробна нарэзаць бялкі. Агуркі нацерці на буйнай тарцы.

    Узяць празрыстую салатніцу, выкласці ў яе інгрэдыенты пластамі: палова бялкоў, палова агуркоў, кукуруза, 1 ст. л. маянэза, палова бялкоў, палова агуркоў, гарошак (пласты бялкоў і агуркоў трохі пасаліць).

    З паловы цытрыны выціснуць сок, дадаць у яго цукар, паліць зверху салату. Затым паліць пакінутым маянэзам, пасыпаць яечнымі жаўткамі, упрыгожыць галінкамі пятрушкі і лустачкамі цытрыны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (28.07.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar