
Гэты рэцэпт спатрэбіцца нам у халодную пару года, калі свежай гародніны не так ужо і шмат.
-зялёны гарошак – 1 шкл.;
-бульба – 3 шт.;
-морква – 2 шт.;
-яйкі – 4 шт.;
-марынаваныя агуркі – 3 шт.;
-маянэз.
Пару моркваў і тры бульбіны памыем і адварым у падсоленай вадзе. Сварым укрутую чатыры яйкі.
Астыўшую і вычышчаную гародніну, яйкі і тры марынаваных агурочка нарэжам кубікамі.
Выкладзем усё ў міску, дадамо слоік кансерваванага зялёнага гарошку і заправім салату маянэзам.
Калі солі ад агуркоў і гарошку апынецца недастаткова, то яшчэ і пасолім салату па густу.
 |