Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    ЗЯЛЁНАЯ САЛАТА З СОУСАМ З ЯЕЧНЫХ ЖАЎТКОЎ

    - 1 вілок зялёнай салаты,

    - 1 пучок радыскі,

    - 2 звараных яйкі,

    - 1/3 шклянкі смятаны,

    - 2 ст. лыжкі алею,

    - 1 ст. лыжка воцату,

    - зеляніна пятрушкі,

    - соль,

    - чорны молаты перац - па густу.

    Жаўткі яйкаў расцерці і пасаліць. Дадаць да іх гарчыцу і воцат

    і паступова, бесперапынна памешваючы, увесці алей і смятану.

    Лісце салаты старанна прамыць у праточнай вадзе,

    атрэсці ад вады, нарэзаць вузкімі палоскамі.

    Дадаць дробна нарэзаную пятрушку і здробненыя бялкі, перамяшаць.

    Заліць соусам, упрыгожыць чырвонай радыскай, нарэзанай кружкамі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.06.2015)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar