Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    АРАХІСАВЫ СОУС

    -2 вялікіх салодкіх перца,

    -3 маленькіх сухіх вострых перца "Чылі",

    -4 зубка часныку,

    -1 маленькая цыбуліна,

    -2 ст. лыжкі алею,

    -300 г вычышчанага арахіса,

    -200 мл курынага булёна,

    -соль,

    -перац,

    -1 ст. лыжка пасечанага арахіса.

     

    Падрыхтаваць слоікі. Духоўку разагрэць да 250 градусаў. Струкі перцу пакласці на жароўню і пры тэмпературы 220 градусаў смажыць 20 хвілін, да з'яўлення бурбалак. Перац дастаць з духоўкі, трохі астудзіць, зняць скурку, разрэзаць напалову, ачысціць і парэзаць на кавалкі. Тым часам струкі вострага перцу "Чылі" падсмажыць у падыходнай патэльні, без тлушчу, дастаць з патэльні і адставіць у бок. Часнык і цыбулю пачысціць. Цыбулю парэзаць кольцамі. Разагрэць 1 ст. лыжку алею, 3-6 хвілін пасіраваць цыбулю і часнык. Салодкі і востры перац разам з сумессю часныку і цыбулі, арахісам і пакінутым алеем у міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ. Пюрэ пакласці ў рондаль, дадаць курыны булён, павольна закіпяціць і варыць 5 хвілін адкрытым, увесь час памешваючы. Соус пасаліць і паперчыць па густу, дадаць сечаныя арэхі і перамяшаць. Гарачы соус разліць у слоікі і адразу ж закаркаваць.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 291 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar