Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ДАМАШНІ СОУС КАРЭЙСКІ РЭЦЭПТ.

    -1,5 кг морквы,

    -500 -600 г цыбулі,

    -4-4,5 кг памідораў,

    -300 г алею,

    -250 г цукру,

    -100 г карэйскай солі,

    -300 г сталовага воцату,

    -2-3 г карыцы,

    -3 г гваздзічкі,

    -2 г чорнага перцу,

    -2 г духмянага перцу,

    -долька часныку.

     

    Моркву пачысціць і нарэзаць саломкай. Цыбулю пачысціць і нарэзаць кольцамі. Часнык пачысціць і дробна нарэзаць. У кіпячы алей пакласці цыбулю і злёгку абсмажыць, затым дадаць моркву і падсмажыць да залацістага колеру. З памідораў прыгатаваць сок, уварыць яго ў 2-3 разы, дадаць соль, цукар, молатыя рэзкія затаўкі і варыць яшчэ 3-5 хвілін. Зняць з агню, пакласці моркву і цыбулю, уліць воцат, старанна перамяшаць і пафасаваць у стэрыльныя слоікі. Стэрылізаваць у кіпячай вадзе: літровыя слоікі 60-65 хвілін.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar