Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ГАРБУЗОВЫ СОУС

    -2 ст. лыжкі алею,

    -1-2 цыбуліны,

    -500 г гарбузы (вычышчанай і нарэзанай),

    -500 г кіслых яблыкаў,

    -трохі молатага імбіра (калі ёсць),

    -цэдра адной цытрыны,

    -карыца па густу,

    -1 гарбатная лыжка молатай каляндры,

    -175 г цукру,

    -соль па густу.

     

    Нарэзаную цыбулю спасераваць у алеі. Дадаць гарбуз, нарэзаны кубікамі, буйна нарэзаныя яблыкі, імбір, тонка зрэзаную цэдру цытрыны, карыцу, каляндру, цукар, соль і тушыць усё, часта памешваючы, каля 20 хвілін на невялікім агні. Яблыкі павінны цалкам разварыцца, гарбуз разварваецца не да канца. Выняць скурку цытрыны і раскласці змесціва гарачым у слоікі. Закруціць. Захоўваць у прахалодным месцы. Соус з гарбуза добры да гарачых і халодных страў.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 204 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar