Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ГРЫБНЫ СОУС З КАПЕРСАМІ

    Гэты соус выдатна падыходзіць да смажанага мяса і птушкі - ён надае страве незвычайны густ і дадатковую сытнасць. Варта, праўда, адзначыць, што каперсы любяць далёка не ўсе, таму, калі вы збіраецеся падаваць гэты соус гасцям, загадзя ўдакладніце, ці падабаецца ім злёгку спецыфічны густ гэтага інгрэдыента.

     

    -500 г свежых шампіньёнаў

    -1 сярэдняя цыбуліна

    -3 ст.л. сметанкавага масла

    -2 ст.л. мукі

    -225 мл курынага булёна

    -200 мл сухога белага віна

    -2 ст.л. каперсаў

     

    Калі шампіньёны дробныя - пакідаем іх як ёсць, калі буйныя - рэжам напалову ці на чвэртачкі (у залежнасці ад памеру). Цыбулю наразаем паўколамі. Абсмажваем разам на сметанкавым масле на працягу 15 хвілін. Дадаем муку, добранька размешваем і смажым яшчэ пару хвілін. Затым дадаем віно, даводзім да кіпення. Праз 2 хвіліны ўводзім булён і каперсы. Увесь час памешваючы, тушым яшчэ 5 хвілін і здымаем з агню. Гатовым соусам паліваем смажанае мяса, рыбу ці птушку.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar