Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    МЕКСІКАНСКІ СОУС "САЛЬСА"

    -памідоры - 12 шт.

    -часнык неабчышчаны - 2 зубчыка

    -цыбуля рэпчатая (разрэзаная на 4 часці) - 1 галоўка

    -чылі - 1 шт.

    -алей аліўкавы - 1 1/2 ст. лыжкі

    -кмен - 1 г. лыжка

    -соль - 1 г. лыжка

    -сок лайма - 3 ст. лыжкі

    -кінза (сечаная) - 1/4 шклянкі

     

    На шырокую патэльню выкладзіце памідоры, часнык, цыбулю і чылі. Паліце аліўкавым маслам. Часта памешваючы, прасмажце на агні хвілін 5-10, ці пакуль гародніна зверху злёгку не падгарыць. Прыбярыце гародніну з агню. З памідораў выдаліце асяродак, у перцаў - пладаножку, з часныку зніміце скурку. Старанна здрабніце смажаную гародніну ў міксеры. Перакладзіце ў невялікі кубак, падмяшайце кмен, соль, дадайце сок лайма і кінзу.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar