-175 мл кляновага сіропу,
-250 мл кетчупа,
-2 г.лыжкі (10 мл) цёртай цэдры цытрыны (не абавязкова),
-250 мл дробна пасечанай цыбулі,
-50 мл шчыльна ўтрамбаванага цукру (пажадана карычневага),
-50 мл цытрынавага соку,
-2 ст.лыжкі Варчэстэршырскага соуса (Worcestershire sauce),
-50 мл вады,
-1/2 г.лыжкі (2 мл) солі,
-2 ст.лыжкі (30 мл) дробна пасечанага часныку,
-1/2 г. .лыжкі (2 мл) каляндры (не абавязкова)
Змяшайце ўсе інгрыдыенты ў рондальчыку сярэдняга памеру. Давесці да кіпення, паменшыць агонь і даць павольна пакіпець на працягу 15 - 20 хвілін, не зачыняючы вечкам. Соус захоўваецца ў халадзільніку да 1 месяца. Можна выкарыстоўваць для барбек’ю, шашлыкоў ці проста для падрыхтоўкі мяса ў духоўцы.
|