Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС МАЯНЭЗ УЗБІТЫ З ЖЭЛЕ

    -1 кг жэле, -300 г масла,

    -0,7 л булёна,

    -30-40 г жэлаціну,

    -50 г 3%-нага сталовага воцату.

     

    Ў гарачым булёне (з рыбных ці з нерыбных прадуктаў мора) растварыць жэлацін і булён працадзіць. У астуджаны, але не застыўшы булён уліць алей, паставіць на лёд і ўзбіваць венічкам датуль, пакуль не ўтворыцца густая аднастайная белая маса. Калі падчас узбівання маса хутка зробіцца густой, яе варта злёгку падцяпліць і зноў узбіваць. Падчас узбівання ў два-тры прыёма дадаць сталовы воцат.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 121 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar