Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС ПА-КУБАНСКУ

    На літровы слоік:

    -2 кг памідораў,

    -0,5 шклянкі цукровага пяску,

    -1 ст. лыжка солі,

    -1 галоўка цыбулі,

    -3 зубчыка часныку,

    -1 ст. лыжка воцатнай эсэнцыі,

    -15 гарошын чорнага перцу,

    -25 гарошын духмянага перцу,

    -20 шт гваздзічкі,

    -0,5 г карыцы,

    -0,3 г лыжкі гарчыцы ў парашку.

     

    Са здаровых сакавітых чырвоных памідораў прыгатаваць таматавую пасту. Дадаць у яе дробна нарэзаную цыбулю, расцёрты часнык. Масу змяшаць і ўварыць да паловы ці некалькі больш. Пад канец варкі дадаць соль, цукар, воцатную эсэнцыю. Рэзкія затаўкі апусціць у мяшэчку на 10 хвілін. Соус разліць гарачым у слоікі, закатаць і стэрылізаваць: паў-літровыя - 40 хвілін, літровыя – 60 хвілін.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 170 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar