Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС СА СЛІЎ І ЯБЛЫКАЎ

    -570 г слівовага пюрэ,

    -230 г яблычнага пюрэ,

    -200 г цукру,

    -карыца па густу,

    -гваздзіка па густу,

    -імбір па густу.

     

    Слівы і яблыкі (кожны ў аддзельнасці вырабляць) скласці ў рондаль, заліць вадой нараўне з садавінай і сварыць да мяккасці, працерці скрозь сіта, вырабіць пюрэ. Змяшаць, засыпаць цукар, карыцу, гваздзіку, імбір (ўсё па густу), добра перамяшаць, паставіць на агонь і давесці да кіпення. Варыць пры сталым памешванні, пакуль пюрэ не згусне, паменшыўшыся ў аб'ёме прыкладна на чатыры пятых першапачатковага. Трэба сачыць, каб маса да канца уварвання не пацямнела. Гарачы соус пафасаваць у падрыхтаваныя слоікі і пастэрызаваць у кіпячай вадзе: паў-літровыя - 15 хвілін, літровыя - 20 хвілін, 3-х літровыя - 40 хвілін.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 302 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar