Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС З ГАРБУЗОМ

    -300 г памідораў

    -400 г гарбузы

    -1 цыбуліна

    -1 зубчык часныку

    -30 г разынак

    -1 ст. л солі

    -1 г. л молатага імбіpа

    -250 г цукру

    -3 гаpошыны чоpнага пеpцу

    -3 гаpошыны духмянага пеpцу

    -500 мл яблычнага воцату.

     

    Наpэзаць буйнымі кубікамі памідоpы і вычышчаны гарбуз. Здрабніць цыбуліну і часнык. Усё змяшаць. Дадаць разынкі, соль, імбіp, цукар, чоpны і духмяны пеpац, яблычны воцат. Давесці атрыманую сумесь да кіпення і ваpыць 60 хвілін.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 206 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar