Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС З ПАСТАРНАКА

    -1 кг пастарнака,

    -0,4 кг тамата,

    -0,1 кг алею,

    -0,2 кг воцату,

    -0,3 солі,

    -2-3 шт. лаўровага ліста,

    -5-6 шт. гваздзічак.

     

    Пастарнак адварыць да мяккасці, прапусціць перац праз мясасечку, працерці праз сіта, пакласці ў рондаль, уліць воцат, тамат, таўчоны лаўровы ліст, гваздзічку. Варыць 30 хвілін. Другасна працерці праз сіта, уліць у бутэлькі і закаркаваць. Захоўваць у халодным месцы. Для падрыхтоўкі соусу, перад падачай на стол, масу (100 г) разводзяць маслам (200 г), дадаюць булён (0,7 л) і смятану. Сумесь давесці да кіпення. Соус гатовы.

     

    Каб прыгатаваць соус, трэба надліць 100 г масы, дадаць 200 г масла, развесці ўсё гэта ў 0,7 л булёна, дадаць 100 г смятаны. Соус гатовы.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 209 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar