Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 8
    Гасцей: 8
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    СОУС З ШЫПШЫНЫ З ЦЫБУЛЯЙ

    -500 г цыбулі,

    -1 хімічна неапрацаваны апельсін,

    -2 ст. лыжкі алею,

    -2 зорачкі аніса,

    -300 г шыпшыны, вычышчанай ад насення,

    -125 мл белага віннага воцату,

    -1 ст. лыжка солі,

    -100 г карычневага цукру ці цукру для кансервавання,

    -мушкатавы арэх.

     

    Цыбулю пачысціць, разрэзаць напалову і парэзаць на кавалачкі. Апельсін вымыць, нацерці цэдру, адціснуць сок. Алей падцяпліць і 2-3 хвіліны абсмажываць цыбулю. Да апельсінавага соку дадаць 200 мл вады і зорачкі аніса і затым дадаць да цыбулі. Усё варыць на слабым агні 20 хвілін, пакуль не стане мяккім. Шыпшыну, воцат, соль і цукар перамяшаць з цыбуляй і варыць 5 хвілін. У соус дадаць мушкатавы арэх, выняць зорачкі аніса, разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі і закатаць.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar