Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ТАМАТАВЫ СОУС З БАЗІЛІКАМ

    -1 кг таматаў,

    -2 цыбуліны,

    -4 зубка часныку,

    -1 пучок базіліка,

    -50 мл аліўкавага алею,

    -соль па густу,

    -свежы молаты чорны перац па густу,

    -2 ст. лыжкі воцату "Акето бальзаміко".

     

    Таматы бланшаваць у кіпячай вадзе 2 хвіліны, абліць халоднай вадой, зняць скурку, разрэзаць на 4 часці, выразаць цвёрдыя месцы мацавання пладаножак. Цыбулю і часнык ачысціць і здрабніць. Базілік вымыць, даць сцячы вадзе, абсушыць і абарваць лісцікі. Аліўкавы алей разагрэць у рондалі, пакласці цыбулю і часнык, патушыць да залацістага колеру, дадаць таматы і варыць 20 хвілін, пакуль соус не стане густым. Дадаць базілік і яшчэ паварыць 5 хвілін. Затым дадаць соль, перац і воцат "Акето бальзаміко". Соус разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі і адразу ж закатаць. Соус падаюць з макаронамі, мясам грыль і рыбай грыль.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 127 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar