Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ТАМАТАВЫ СОУС З КАЛЯНДРАЙ

    -750 г круглых памідораў,

    -2 сярэднія па велічыні цыбуліны,

    -1 маленькі свежы зялёны струк вострага перцу "чылі",

    -1 пучок свежай каляндры,

    -1 ст. лыжка сметанкавага масла,

    -2 ст. лыжкі алею,

    -соль па густу,

    -перац па густу,

    -цукар па густу.

     

    Падрыхтаваць слоікі. Памідоры вымыць і здрабніць, пры гэтым выразаць месцы пладаножак. Памідоры пакласці ў сіта і даць сцячы соку. Цыбулю ачысціць і пасекчы. Востры перац вымыць, ачысціць, разрэзаць уздоўж, выняць зерні і парэзаць на кавалачкі. Каляндру вымыць і абсушыць, абарваць лісточкі і адставіць у бок, сцеблы парэзаць. Масла з алеем разагрэць у вялікім рондалі і пакласці тушыцца цыбулю. Востры перац, сцеблы каляндры і памідоры дадаць да цыбулі і ўсё на слабым агні тушыць 30 хвілін. Масу працерці скрозь сіта. Лісточкі каляндры пасекчы і перамяшаць. Дадаць соль, перац і цукар па густу. Раскласці ў слоікі, накрыць вечкамі і стэрылізаваць 45 хвілін. Закатаць.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 129 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar