Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Соусы

    ТАМАТАВЫ СОУС З КАПЕРСАМІ І ГРЫБАМІ

    -15 г сухіх грыбоў (сумясі),

    -1,5 кг памідораў,

    -2 цыбуліны,

    -4 зубка часныку,

    -4 сцеблы салеры,

    -350 г салодкага перцу,

    -6 ст. л. аліўкавага алею,

    -150 г чорных аліў,

    -75 г маленькіх каперсаў,

    -соль па густу,

    -перац свежы молаты па густу,

    -1 г. л. сухой мацярдушкі,

    -1 г.л. цім’яна.

     

    Грыбы заліць гарачай вадой і пакінуць паразмякаць. Таматы абарваць. Абліць кіпенем, зняць скурку, абраць насенне і дробна парэзаць. Цыбулю і часнык ачысціць, пасекчы. Салеру вымыць, ачысціць і дробна парэзаць. Струкі перцу вымыць, разрэзаць напалову, ачысціць і парэзаць на палоскі. Разагрэць алей, пакласці ў яго цыбулю і часнык і на сярэднім агні патушыць 5 хвілін. Грыбы адціснуць і разам з перцам і салерай дадаць да цыбулі і часныку і абсмажываць 3 хвіліны. Далей дадаць таматы і варыць 15 хвілін на ціхім агні. З аліў выняць костачкі і разам з каперсамі дадаць у соус. Затым дадаць рэзкія затаўкі, пафасаваць у падрыхтаваныя гарачыя стэрылізаваныя шкляныя слоікі, закаркаваць і 45 хвілін, стэрылізаваць. Закатаць. Захоўваць у цёмным халодным месцы.

    Катэгорыя: Соусы | Дабавіў: wawkalaki (04.07.2014)
    Праглядаў: 126 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar